Slanketips, Dyrlægevagten
Hunde pleje & fodring

Slanketips

Det er ikke ualmindeligt, at man fodrer sin hund for godt. Ofte skyldes det, at man er tilbøjelig til at fodre for mange gange i døgnet.

Imidlertid er der mulighed for at få, – “tyksakken”, – til at slanke sig.

Det er dog en betingelse for at slankekuren skal lykkes, at man overholder diætvejledningen, som man kan få hos dyrlæge/dyreklinik.

Det er i dag muligt at købe lav-kalorieholdigt foder. Hvis man køber et sådant foder, vil hunden normalt tabe ca. 8% af sin legemesvægt over en periode på ca. 3 måneder.

Hvis man ikke overholder dyrlægens anviste diætvejledning, kan man ikke forvente, at – “tyksakken” – vil tabe sig. Skulle man stadig have lyst til at give godbidder, er det afgørende, at “tyksakken” kun får diætfoderet. Ønsker man alligevel at fortsætte med de daglige godbidder, er det en betingelse, for at slankekuren skal lykkes, at man anvender diætfoderet, som er lav-kalorieholdigt.

Kort og godt kan man sige, at – “tyksakken” – kun må få det anviste diætfoder.

Se evt. SPECIFIC CRD/CRW – som sælges i Online Butikken

Bagom artiklerne

Birthe Valling & Jens Bakkegaard

Dyrlæge Birthe Valling: Til dagligt arbejder Birthe sammen med dygtige kolleger på Helsinge Dyreklinik.
Jens Bakkegaard: Dyrlæge og leder af Hillerød Dyrehospital og Helsinge Hestehospital. En travl hverdag med mange spændende opgaver, -som giver stof til artikler på Dyrlægevagten