Hundepension, Dyrlægevagten
Hunde rejse & ferie

Hundepension

Hundepension, DyrlægevagtenMange hundeejere er i forbindelse med ferier eller evt.  pludselig opstået sygdom nødt til at få hunden passet af andre mennesker. Det er derfor en god idé at undersøge mulighederne få at få hunden i pension, før man står i en akut presset situation. 

Der findes mange hundepensioner, hvorfor det gælder om at se sig godt for.

I de fleste tilfæde må man anbefale at besøge hundepensionen inden man indleder en egentlig pensionsaftale. Herved vil man kunne se på hygiejne, boksstørrelse, udegårde og andre faciliteter, som ejeren sætter pris på.

Generelt skal man være opmærksom på annoncer, hvor hundepensionen tilbyder at afhente hunden og bringe hunden uden beregning.

Dyrlægevagten har fået flere henvendelser fra hundeejere, som har været utilfredse med en pension, p.g.a. sygdom i pensionen og manglende oplysning om sygdom, inden pensionsopholdet blev påbegyndt.

Når man planlægger ferien, er det derfor nødvendigt, at sikre sig en hundepension, hvor man ved, at tingene er i orden, og hvor man ved, hunden har det godt, mens man selv nyder ferien. 

I forbindelse med skolernes ferier, er der som regel mere pres på pensionerne, hvorfor det gælder om at være i god tid med en pensionsaftale, således at alt er klaret inden ferien påbegyndes.

Generelt gælder det,- er man utilfreds med en pension, så prøv en anden!  

Bagom artiklerne

Birthe Valling & Jens Bakkegaard

Dyrlæge Birthe Valling: Til dagligt arbejder Birthe sammen med dygtige kolleger på Helsinge Dyreklinik.
Jens Bakkegaard: Dyrlæge og leder af Hillerød Dyrehospital og Helsinge Hestehospital. En travl hverdag med mange spændende opgaver, -som giver stof til artikler på Dyrlægevagten

Artikler Hunde rejse & ferie