Sitemap Partnere


Find lokal dyrlæge

  Skriv dit postnr.

    

 

Kattesektionen

Denne artikel:


  Blæresten
Blæresten et resultat af krystallisering af visse mineraler, især fosfor og magnesium (struvitsten) i urinen. Årsagen til denne krystallisering skyldes et forhøjt indhold af fosfor- og magnisium i foderet.
Læs mere...
 Dotline 435
Epilepsi
Epilepsi skyldes en sygelig tilstand i hjernen. Årsagen til lidelsen kan skyldes ydre faktorer, f.eks. infektioner i hjernen, svulster o.a., men i de fleste tilfælde kan man ikke finde årsagen.
Læs mere...
 
 Dotline 435
  Gulsot
Når en gulsot udvikler sig, kan den i begyndelsen ses som en gullig nuance i øjets bindehinde samt i mundens og kønsåbningens slimhinder. Senere kan huden antage en let gul til kraftig gul farve.
Læs mere...
 Dotline 435
Løse tænder
Sygdommen udvikler sig i tandkødet, fordi mundhule bakterier trænger ned i tandkødet. Årsagen hertil kan være dårlig eller mangelfuld mundhygiejne. Hvis der kommer belægninger på tænder og på tandkød dannes der "lommer" i tandkødets rand langs med tanden.
Læs mere...
 
 Dotline 435
  Sukkersyge - fodring
Sukkersyge er en sygdom, hvor katten ikke kan optage tilstrækkelig eller slet ikke optage blodsukker. Det medfører, at sukkerkoncentrationen i blodet stiger, og sukker udskilles evt. gennem urinen.
Læs mere...
 Dotline 435

 killingepakke    

 

 Dotline 435
 

 Nellerødvej 29
DK-3200 Helsinge


Bemærk
Informationer på Dyrlægevagten, erstatter ikke dyrlægekonsultation/diagnostisering eller anden form for professionel medicinsk behandling. Artiklerne er ikke et alternativ til at opsøge en dyrlæge eller diagnose for medicinsk behandling.

 

 

 

 


Annoncering
Muligheder for sponsorer og annoncører hos Dyrlægevagten