Sitemap Partnere


Find lokal dyrlæge

  Skriv dit postnr.

    

 

Velkommen

Denne artikel:


  Pelspleje
Når man anskaffer sig en hund, skal man huske, at der er nogle hunderacer, som kræver mere pelspleje end andre racer. Man skal derfor, mens hvalpen er lille, lære den at få ordnet pelsen. Det er en god idé, at hvalpen lærer at ligge eller stå på et bord, således at besøg hos dyrlægen, trimning, børstning og vaskning ikke senere udvikler sig til en kamp mellem hunden og dens ejer.
Læs mere...
 Dotline 435
Når hunden er aggressiv
Mange hunde bliver aflivet, fordi de har snappet efter eller bidt personer i familien eller fremmede mennesker. Begreberne aggressiv adfærd, pacificeringsadfærd, under- og overlegenhed samt dominans og underkastelse bliver ofte misforstået.
Læs mere...
 
 Dotline 435
  Kastration af hingst
Hingsten fødes normalt med begge testikler nede i pungen. Undertiden ses fuldstændig mangel af nedstigning af en eller begge testikler. Dette benævnes som kryptorchisme.
Læs mere...
 Dotline 435
Feromoner
Normalt benytter katten sig af sine ansigtsferomoner for at lære nye omgivelser at kende. Katten markerer disse feromoner for at føle sig tryg og hjemme. Ansigtsferomoner afgives ved at hovedet, fra kinden til øret, gnides mod en genstand.
Læs mere...
 
 Dotline 435

 

 

 Dotline 435
 

 


Nellerødvej 29
DK-3200 Helsinge

Hosted by IT-Kompagniet

Bemærk
Informationer på Dyrlægevagten, erstatter ikke dyrlægekonsultation/diagnostisering eller anden form for professionel medicinsk behandling. Artiklerne er ikke et alternativ til at opsøge en dyrlæge eller diagnose for medicinsk behandling.

 

 

 

 


Annoncering
Muligheder for sponsorer og annoncører hos Dyrlægevagten